Our website uses cookies that do not collect personal data. View our Privacy Policy.

Accept & Close X

Feix&Merlin Architects
Feix&Merlin Architects

Back Space – Chiropractic Fitness

Health&Wellbeing – Chiropractic Clinic

F&M was commissioned to design the interiors of Back Space in Clapham, south west London.

The site was previously used as a beauty salon so a full refurbishment and re-fit was carried out. The design includes the reception areas, treatment rooms and a fitness studio.

Working closely with the branding agency Politt & Partners¬†we developed the interiors palette to echo the branding strategy, including some large scale lettering, architectural lighting arrangements and a tonal colour scheme that worked with the brand’s feature colours.

Client

Back Space

Location

Clapham, London

Status

Completed

Photography

Simon Ellis Photography