Our website uses cookies that do not collect personal data. View our Privacy Policy.

Accept & Close X

Feix&Merlin Architects
Feix&Merlin Architects

Feix&Merlin Architects is a creative design studio, co-founded by Julia Feix & Tarek Merlin in 2006, working across the fields of architecture, interiors and product design.

We design buildings from the inside out, rather than from the outside in, because these are the bits of the building that you use everyday.

We are interested in people’s lives and experiences and how, together, we can make them better.

Latest from the Studio

Feix&Merlin have won planning permission to build a new family home in Birmingham’s historic Jewellery Quarter for HS2 design panel deputy chair Martin Stockley.

COMMENDED New London Awards 2019

COMMENDED New London Awards 2019

Feix&Merlin have won a commendation for the NLA Awards 2019 in the Hotels & Hospitality category for The Conduit – Feix&Merlin with Russell Sage Studio & Cavendish Studios. 

AJ Retrofit Awards

AJ Retrofit Awards

Feix&Merlin have been shortlisted for the AJ Retrofit Awards 2019 in the Hotel, Retail and Leisure category.
Hotel, Retail and Leisure: The Conduit – Feix&Merlin with Russell Sage Studio & Cavendish Studios.

New London Awards

New London Awards

Feix&Merlin have been shortlisted for the NLA Awards 2019 in the Hotels & Hospitality category for The Conduit – Feix&Merlin with Russell Sage Studio & Cavendish Studios. 

Design Week Awards

Design Week Awards

Feix&Merlin have been shortlisted for the Design Week Awards 2019 in two major categories:

Retail Interiors: Parkside Clerkenwell – Feix&Merlin Architects & Hospitality Interiors: The Conduit – Feix&Merlin with Russell Sage Studio & Cavendish Studios. 

VIDEO Parkside’s Design Studio in Clerkenwell, designed by Feix&Merlin Architects.

VIDEO of the launch party! Check out all the action from the Parkside launch party.

Feix&Merlin completes office fitout for WHEB Group

Feix&Merlin completes office fitout for WHEB Group

FeixandMerlin have completed an office fitout for WHEB Group, a specialist investor with a sustainability focus, in a Grade II Listed building on Cavendish Square in
Mayfair, London. The project combines a new extension at the rear of the building with the existing heritage building at the front, and includes new finishes, furniture, lighting and partitions. A large new meeting room was created around the original bay window, featuring a solid oak frame and reeded glass panels.